Тяло на убита жена бе намерено в багажник на автомобил в

...
Тяло на убита жена бе намерено в багажник на автомобил в
Коментари Харесай

Нова телевизия: Заподозреният за убийството е бил подложен на тест с полиграф, но не го е издържал

Тяло на убита жена бе открито в багажник на автомобил в София нощес, а през днешния ден излизат нескрито детайлности за бруталното закононарушение.

32-годишната е работила в мобилен оператор.. Имала е терзания за живота си и на работното си място е оставила записка, в която написа, че в случай че се случи нещо с нея, би трябвало да се търси избран човек. Тя е била убита, оповестява bTV.

Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Вижда се още по какъв начин кара с висока скорост до съответна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изгубването е подаден към Трето РПУ-София.

Мъжът е арестуван на метростанция " Ломско шосе ". Там полицията го стопира за инспекция. В този миг той е с персоналния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е показала за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен от самото начало. Пред проверяващите е споделил, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е споделила, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Заподозреният е арестуван. По непотвърдена информация точно неговото име е било във въпросната записка. Жертвата се споделя Кристина, а арестуваният мъж - Калоян. Те са имали персонални връзки.

Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи.

По непотвърдена информация тялото на дамата е открита в трета кола - нито в нейната, нито в тази на обвинения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз и точно там откриват убитата. Автосервизът бил на другар на арестувания.

Заподозреният е бил подложен на тест с полиграф, само че не го е издържал, оповестява Нова телевизия. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е почнало досъдебно произвеждане. 

За палеж на колата на предходно  гадже е осъждан мъжът, арестуван за убийството на бившето си гадже в София. Той тормозил остарялата си обич, която подавала няколко сигнала против него.

Откритата мъртва 32-годишна жена обаче не е подавала сигнали против мъжа, с който са били сътрудници. Двамата работели в прочут телеком. След като се разделили, мъжът не можел да преодолее, че е изоставен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР